Kontakta oss på Livio Kungsholmen

Varmt välkommen att kontakta oss!

För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök. Livio Kungsholmen är godkänd av Stockholms läns landsting för IVF-behandling. Det innebär att ni som patienter har möjlighet att åberopa vårdgarantin för att genomföra IVF-behandling på vår klinik.

Telefon 

Du kan nå oss på telefonnummer 08-684 57 200 för att boka en uppringningstid eller använda vår telefontidsbokning. Vi har telefontider 8-17 alla helgfria vardagar. Det går bra att lämna ett meddelande så ringer våra barnmorskor upp så snart som möjligt.

Besök
Mottagningen är öppen för tidsbokade besök måndag-fredag kl. 08.00-15.00. Lunchstängt kl. 12.00-13.00.

E-mail
Vi värnar om din integritet och kan därför inte besvara patientfrågor via e-mail, dessa hänvisar vi till 1177 och telefon. Har du medicinska frågor så ber vi dig att ringa oss. Kom ihåg att avboka din/er tid så snart som möjligt, dock senast dagen innan, för att undvika debitering för uteblivet besök. Vi försöker ge dig en ny tid snarast möjligt.

Postadresss
Livio Kungsholmen
S:t Görans sjukhus
112 81 Stockholm

Hitta hit
Livio Kungsholmen ligger på Sankt Göransgatan 126, plan 4, Stadshagsgården. Det går att parkera på sjukhusets parkering samt vid Stadshagens idrottsväg mot avgift.

Med kollektivtrafik når du Livio Kungsholmen med tunnelbana till Fridhemsplan eller Stadshagen, samt buss nummer 3 och 49.

Hjälp oss på Livio att bli bättre!

Vårt mål är att du ska få den bästa tänkbara vården utifrån dina individuella, medicinska förutsättningar och alltid med ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått hos oss är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta det.

Du kan lämna dina synpunkter i formuläret och du kommer att få återkoppling senast nästkommande arbetsdag.